Deprecated: PDO::quote(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.stal-vredehof.nl/libraries/vendor/joomla/database/src/Mysql/MysqlDriver.php on line 736
Activiteiten

 

Activiteiten

Met onze pony's doen wij veel verschillende dingen, die we even op een rijtje zetten:

Concoursrijden

Elk jaar wordt er door het NSPS een competitie voor het concoursrijden georganiseerd, 1 voor merries en ruinen en 1 voor de tweespannen. Hier doen wij fanatiek aan mee. Bij het concoursrijden wordt er door een jury gelet op de bewegingen en houding van de pony. Verder moet het een mooi geheel zijn.

Op dit moment lopen er verschillende pony's van ons mee in de competitie:

  • Ricky van de Winterdijk, enkel- en tweespan
  • Velvet van de Winterdijk, enkel- en tweespan
  • Calypso van Vredehof, enkel- en tweespan

 

Lange teugel

Verder wordt er getraind aan de lange teugel. Bij deze dicipline loop je vlak achter je pony en voer je allerlei oefeningen uit. Marieke en Marleen hebben meegelopen in het 8-tal aan de lange teugel, een show met 8 shetlander's aan de lange teugel. Ook deed Marleen mee in 'De vier elementen', een show met een viertal shetlandpony's. Op dit moment doen we nog mee aan verschillende wedstrijden, bijvoorbeeld op de Indoor Shetland Wedstrijddag in Maren-Kessel. 


 

Het Nederlands Shetland Pony Grand National Team:

Marleen heeft 3 jaar lang meegeraced in het Grand National Team. Dit team geeft overal in Nederland (of soms zelfs in het buitenland) optredens, waar ze racen met shetlandpony's en mensen in de sfeer van de Engelse renbaan laten komen. Met Marloes heeft ze het meeste geraced, maar ook met Ricky is ze meerdere keren aan de start gekomen. Ook heeft Ricky op sommige grote evenementen als reservepony gediend, zoals bijvoorbeeld in Oostenrijk. Marloes is ook nog een jaar lang succesvol gestart door Robbin de Haas. Inmiddels bestaat het team helaas niet meer.

 
 

Overige activiteiten

Dit alles is niet het enige wat wij met onze pony's doen. Een aantal keer per jaar gaan wij naar shetlandwedstrijden, waar we ook aangespannen dressuur rijden en aan vele andere rubrieken meedoen. Ook doen we met het twee- of vierspan wel eens mee aan marathonwedstrijden, wat we vooral erg leuk vinden. Verder bezoeken we 1x per jaar de premiekeuring in Bunschoten waar we dan met verschillende pony's heengaan en soms mooie resultaten behalen. Klik hier om naar onze agenda te gaan, waar u de aankomende activiteiten kunt vinden.